Kinderopvang in Nijmegen

Kinderopvang van Nannies vind je op verschillende plekken in Nijmegen

Ben je op zoek naar kinderopvang in Nijmegen? Bij Nannies heb je een ruime keuze. Van het eerste Nannies-kinderdagverblijf in een voormalige kloosterschool in Brakkenstein, tot aan onze ruime nieuwste Nannies-vestiging in Nijmegen Oost. Bij de Joulestraat hebben we extra grote groepsruimtes voor veel speelplezier. Bij Kerkenbos en CWZ bieden we extra maatwerk voor ouders die daar (in de buurt) werken. Voor ieder wat wils. Wat overal hetzelfde is? Het is warm en gezellig, persoonlijk en vertrouwd bij Nannies! Daarom zit je goed bij Nannies als je een kinderdagverblijf in Nijmegen zoekt. Kom je langs om te kijken?

Daarom zit je goed bij Nannies als je een kinderdagverblijf in Nijmegen zoekt. Kom je langs om te kijken?

 

Al onze vestigingen in Nijmegen:

Kinderopvang Nijmegen Jonkerbos

Jonkerbos

Locatie CWZ van Nannies ligt naast het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ). Het is een grotere Nannies-locatie met 5 groepen. Op de benedenverdieping spelen de baby’s en de dreumesen. De peuters hebben hun eigen domein op de bovenverdieping. Nannies CWZ is een bruisende vestiging met een fijne buitenspeelruimte. Op deze vestiging bieden we extra flexibiliteit in onze openingstijden en mogelijkheden.

Kinderopvang in Nijmegen Brakkenstein

Brakkenstein

In onze vestiging aan de Pater Eijmardweg vind je de allereerste Nannies-vestiging waar het allemaal mee begonnen is. In het sfeervolle pand van de oude Franciscanessenschool zijn twee groepen gehuisvest. De kleinschaligheid van de vestiging biedt een warme en persoonlijke sfeer. Buitenspelen kan hier zowel aan de voorkant van het gebouw, alsook op de verrassend grote buitenspeelplaats aan de achterzijde.

kinderopvang in Nijmegen Grootstal

Grootstal

De Nannies-locatie aan de Joulestraat heeft mooie, ruime groepen. Hier zijn extra veel vierkante meters beschikbaar om heerlijk te spelen! Nannies Joulestraat is een gezellige, warme, creatieve vestiging. Buitenspelen doen we elke dag in onze eigen, omheinde speeltuin waar het goed toeven is.

Kinderopvan in Nijmegen Kerkenbos

Kerkenbos

Nannies Kerkenbos is een gezellig drukke vestiging met vier volle groepen. Er zijn drie verticale groepen en een aparte peutergroep voor de 3-jarigen. Op het bedrijventerrein van Kerkenbos vangen we kinderen op van medewerkers van omliggende bedrijven, maar ook van veel gezinnen uit Lindenholt en Dukenburg en zelfs uit Beuningen en Wijchen. Lekker centraal, makkelijk te bereiken en een mooie uitstraling. Buitenspelen kan op onze beschutte speelplaats achter het pand.

Kinderopvang in Nijmegen Oost

Oost

In Nijmegen Oost vind je onze jongste Nannies-kinderopvang. Dichtbij het centrum en op korte afstand van Lent komen hier zowel ouders uit Nijmegen als uit Lent hun kinderen naar de Nannies kinderopvang brengen. Nannies Oost is een ruime, lichte, gezellige locatie met 6 warme en grote groepsruimtes. Hiervan zijn er inmiddels twee gevuld. We verwachten een gestage groei op deze locatie. Een goed bewaard geheim is de enorm grote speeltuin achter het pand. Een heerlijke plek om buiten te spelen midden in de stad.

Samenwerkingpartners

logo van fcdreumes

logo van het Rijks

logo van Kraamzus

logo van Mom in Balance

logo van fotoverreijt

logo van mediamail

Schuiven naar boven