BSO in Elst – Nannies Na School!

vrolijke kinderen bij kinderopvang Nannies in Elst

 

Adres:
St. Maartenstraat 30
6661 DA  ELST

Buitenschoolse opvang (BSO) in Elst - voor kinderen van 4 tot 12 jaar

Het logo van Klachtenvrij

BSO in Elst gezocht? Achter de Grote Kerk in het centrum van Elst, tussen het groen van het omliggende parkje, ligt Nannies verscholen. In een voormalig schoolgebouw bezet de buitenschoolse opvang de bovenverdieping van het pand. De BSO heeft volop ruimte: er zijn vier grote groepsruimtes en in de ruime aula beneden kunnen ook nog allerlei activiteiten plaatsvinden. Bij de BSO in Elst willen we een warm thuis bieden aan kinderen. We vinden het belangrijk dat ze na een lange schooldag zelf keuze's kunnen maken.

De ruimtes zijn gevarieerd ingericht en kinderen mogen zelf kiezen wat ze gaan doen: bouwen, koken, knutselen, buiten spelen, lezen, spelletjes, fantasiespel, tafelvoetbal, enzovoort. Activiteiten die we aanbieden zijn facultatief. Buiten hebben we een mooi speelplein, met speeltoestellen en een voetbalveldje. De kinderen spelen soms ook in het aangrenzende park, waar lekker veel ruimte is om te fietsen en te skelteren. In de vakanties is er een vakantieprogramma met leuke activiteiten op allerlei gebieden en met gezellige uitjes.

Nannies Na School! is kleinschalig van opzet. We proberen niet meer dan 50 kinderen per dag te plaatsen. Daarom plaatsen we vanaf 40 kinderen alleen nog kinderen die doorstromen vanaf Nannies Kinderdagverblijven. We halen kinderen op bij de Elstar, de Zonnepoort en de Wegwijzer en bij de Esdoorn en Sunte Werfert.

Als je interesse hebt, ben je van harte welkom om een keer te komen kijken!

Je kunt ons bellen om een afspraak te maken via 024-3555882.

 

Pedagogisch beleidsplan


 

leidsters spelen met kinderen bij de buitenschoolse opvang van Nannies in Elst

nannies arrow-left

nannies arrow-right

Samenwerkingpartners

logo van fcdreumes - partner van Nannies BSO in Elst

logo van het Rijks - partner van Nannies BSO in Elst

logo van Kraamzus - partner van Nannies BSO in Elst

logo van Mom in Balance - partner van Nannies BSO in Elst

logo van fotoverreijt - partner van Nannies BSO in Elst

logo van Mediamail - partner van Nannies BSO in Elst

Schuiven naar boven